lørdag

og forresten;

ville bare legge igjen disse to videoene. de er fra mumford & sons, som jeg elsker åh-så-høyt. jeg kunne ønske de var brødrene mine.

for dere, dere fine, for dere som kanskje har hørt dem før, for dere som kanskje har glemt, for dere som kanskje oppdager dem nå. til og med for dere som ikke liker det..
jeg vil uansett at dere skal se. og høre;


white blank page (øyeblikket på 1:20 og utover er forresten noe som kjennes som en stortromme mot hjertet mitt, fantastisk.)


winter winds. alltid. uansett. åh.


ha en fin lørdag

217 kommentarer:

 1. serr, dette var perfekt nydelig musikk. gracias synne, god lørdag!

  SvarSlett
 2. jeg savner bloggingen din sånn, synne, da du blogget så ofte i vinter. jeg savner det. la til white blank page i spotifylisten min og skal høre på den i morgen

  SvarSlett
 3. Jeg kjenner deg ikke, men følger deg på twitter. Vet du befant deg på Utøya... Er du i live?

  SvarSlett
 4. jeg håper du lever! jeg kjenner deg ikke, men magen min vrenger seg.

  SvarSlett
 5. Jeg håper det går bra med deg, Synne.

  SvarSlett
 6. Synne, hvis det er sant at du er borte vil jeg bare si at det virkelig var herlig å kjenne deg. Det var trist at vi mistet kontakten så lenge men jeg husker fremdeles de fine sommerdagene da vi løp rundt og drakk kaffe. Jeg husker deg som varm og med en herlig humor.

  Jeg sitter fortsatt og håper at dette ikke er sant, men det virker som om det er det. Synne, jeg vil alltid huske deg og måtte du hvile i fred.

  SvarSlett
 7. Jeg klarer ikke engang forestille meg hva du har gjennomgått. Håper ikke det jeg har hørt er sant. Jeg kjenner deg ikke engang, kun fulgt bloggen, og deg på twitter, men måtte likevel ty til tårene. Ingen fortjener det her. Varme tanker sendes til dine nære.

  SvarSlett
 8. Dette er for sykt vennen, tenker på deg <3 hvil i fred

  SvarSlett
 9. håper det dei seier ikkje er sant. at du lever og har det fint og alt berre er ein misforståelse. eg håper. men dei seier det er sant. så kvil i fred, håper du har det bra det du er no. at du er lukkeleg og heilt utan smerter. <3

  SvarSlett
 10. Nei, dette kan ikke være sant. Dette er ubegripelig. Har lest bloggen din i lenge, jeg kan ikke tro dette. Om det er sant, hvil i fred.

  SvarSlett
 11. Nei. Jeg kan ikke tro det..
  Hvil i fred, kjære deg

  SvarSlett
 12. Er det bekreftet at hun er omkommet?

  SvarSlett
 13. mumford & sons liker jeg òg. fra nå av skal jeg tenke på deg og alle andre som har blitt berørt av fredagen den 22., når jeg setter på musikken dems.

  SvarSlett
 14. det er rart .. jeg kjente deg jo ikke, men har lest bloggen din lenge, den var blant mine favoritter. hvil i fred <3

  SvarSlett
 15. jeg klarer ikke å forstå det, jeg klarer ikke godta det. du, synne.
  og alle de andre som omkom.

  dette skulle aldri skje.

  SvarSlett
 16. hvil i fred, fine Synne.

  SvarSlett
 17. jeg forstår det ikke, hvordan noe sånt kan skje. synne, du kan jo ikke være borte? dette er så urettferdig for deg, din familie og for alle omkomne og deres nære. ord strekker ikke til. hvil i fred fineste synne og varme tanker til familien og dine venner.

  SvarSlett
 18. Kjære Synne. Jeg kjente ikke deg, og du kjente ikke meg, men for en del år tilbake klikket jeg meg tilfeldigvis inn på bloggen din. Siden den gang har jeg fulgt bloggene dine, funnet så mye inspirasjon i det du skrev og mest av alt, i bildene dine. Du var kreativ, original og ikke minst utrolig vittig. Det du gav av deg selv på bloggene dine fikk meg til å bli glad, glad for at det fants mennesker som deg. Sender mine varmeste tanker til alle dine kjente og kjære. Alle som har mistet. Kjære Synne, hvor du enn er hen nå, jeg håper du har det bra. Hvil i fred, vakre Champagneblomst.

  SvarSlett
 19. Jeg har aldri egentlig kjent deg, bare kjent folk som har kjent deg, og fulgt bloggen din så lenge jeg kan huske. Men du virket så utrolig vakker, på innsiden og ut, talentfull, og fantastisk. Et godt forbilde og en inspirasjon ned til hver minste detalj - måtte du få hvile i fred, kjære Synne.

  SvarSlett
 20. å herregud. nå gråter jeg nesten. kjære synne, hvil i fred <3

  SvarSlett
 21. du vekte meg fra en dvale med dårlig selvbilde og depresjoner. jeg er deg evig takknemlig. måtte du hvile i fred <3

  SvarSlett
 22. Vi har aldri møttes, men fulgt hverandre på tumblr og jeg tenkte alltid på om jeg kanskje skulle spørre om du ville møtes og ta en kaffe en gang, bare for å se om vi kanskje kunne vært venner. Du tok samme tatovering som jeg har planlagt i mange år og jeg tenkte at vi måtte jo komme overens. Du kommer til å bli savnet og aldri glemt. Jeg syns det er synd at jeg aldri fikk møte deg, og helt forferdelig at dette skulle skje. Hvil i fred, vakre menneske.

  SvarSlett
 23. la ned en rose for deg i dag. jeg beundrer deg så mye, og det vil jeg alltid gjøre.

  SvarSlett
 24. Jeg fant det nettopp ut. Herlighet, jeg kan ikke tro det. Jeg har lest bloggen din så lenge at jeg på en måte følte at jeg kjente deg litt. Det jeg så av deg gjennom bloggen var så vakkert. Jeg håper du har det bra der du er og at du har funnet et safe place. Tenner et lys for deg og dine i kveld, måtte du hvile i fred, vakre. Takk for at du fantes.

  SvarSlett
 25. Querida Synne, saludos desde España. siento mucho lo ocurrido. un abrazo a la familia y amigos. descansa en paz. donde estes, descansa en paz. es una pena que una persona tan querida, tan creativa y fantastica deje este mundo de una forma tan absurda . nadie debe morir así. descansa en paz Synne.

  SvarSlett
 26. Tusen takk for alle samtalene!
  Alle de gode ordene.
  Du er en fantastisk jente.
  Sov godt vennen <3 :(

  SvarSlett
 27. Jeg fant bloggen din for første gang på lørdag og leste gjennom alt du hadde skrevet. Det er så rart og forferdelig at vi vet at vi aldri kommer til å høre fra deg igjen. Jeg er så lei meg for det som har skjedd med deg. Mine kondolanser går til deg, familie, venner og pårørende. Hvil i fred, Synne!

  SvarSlett
 28. Så utrolig fælt. For ikke lenge siden skrev jeg adressa til bloggen din på min blogg. Du er en av mine aller største favorittbloggere. For en ufattelig skuffelse og for et sjokk... Kan ikke forrstille meg.. åh, jeg er bare helt målløs. Hvil i fred... <3

  SvarSlett
 29. Hvil i fred, kjære deg.

  SvarSlett
 30. vila i frid, raring. jag saknar dig redan. kan inte föreställa mig ett liv utan din blogg och dina härliga kommentarer.

  SvarSlett
 31. Läste i svenska dagbladet om din bortgång. Har kollat igenom din blogg och jag kan verkligen inte förstå att du liksom är borta. Hela livet framför dig, alla dina intressen och allt annat som hände kring dig. Jag tror att saker som dessa är obegripliga ända tills de väl sker, och då de väl skett fortsätter de att vara oförståeliga, förfäliga, inhumana.

  Jag tänker på din familj och dina vänner och resten av offren från denna sjuka katastrof;

  Jag är med er.
  Hela Sverige är med er.
  <3

  SvarSlett
 32. Die ganze Welt weint um euch!!!

  SvarSlett
 33. Hvil i fred, Synne. <3

  SvarSlett
 34. Jeg kjente deg ikke, men dette er grusomt og helt ubegripelig. Jeg finner nesten ikke ord. Hvil i fred. Jeg håper du har det godt der du er nå.

  SvarSlett
 35. Hvil i fred, Synne <3

  SvarSlett
 36. Hvil i fred, kjære deg. Håper du finner ro i himmelen. Vit at vi tenker på deg!

  SvarSlett
 37. <3 jeg tenker på deg

  SvarSlett
 38. Herregud. Jeg så plutselig ansiktet ditt i avisen i dag, midt blant alle de andre ofrene. Jeg visste ikke at du var på Utøya en gang. Jeg har virkelig ikke ord, du fortjente ikke dette på noen måte. Du virket som en fantastisk person, utrolig søt og inspirerende, med hele livet foran deg. Jeg håper du har det bra der du er nå. Hvil i fred.

  SvarSlett
 39. Winter winds strikes me with few resemblances to the tragedy that has happened. As if a prophecy was inspired to the subconscience.
  If so, the tragedy not only issues in death, but there's a guide issueing in live!
  Please do have hope, even with loss of your most beloved, cause live shall part with live!

  G The Netherlands

  SvarSlett
 40. Jeg tenker på deg og familien din.
  Nydelige jente. <3
  Håper du har det fantastisk der du er nå.

  SvarSlett
 41. Schade :( Das Aufgrund eines Wahnsinnigen Verrückten ein so schönes Mädchen und die anderen brutal getötet wurden!

  SvarSlett
 42. Jeg kjente ingen av dere som aldri forlot Utøya, men jeg begynte å lese bloggen din, og dermed er det som jeg kjenner deg litt allikevel. Du var et fantastisk menneske og det er fullstendig hjerteskjærende at du er borte. Hvil i fred, Synne.

  SvarSlett
 43. Rest in peace dear Synne. I didn't know you but I just discovered your blog today and feel like we could have been good friends. My thoughts go to you, all the other victims, your families and friends. This is so unbelievably unfair and tragic. My deepest condolences,
  Lilja from Iceland

  SvarSlett
 44. Nå har sangen din tatt slutt,
  for løpet ditt blei brutt.
  Der va ingen siste anke.
  Men eg ser deg, likavel,
  i solefall og kveld
  og i bånnen av min tanke.
  - Ingvar Hovland

  SvarSlett
 45. Sanvner ditt latter. Det her er så utrulig tragisk! Hvil i fred.

  SvarSlett
 46. kommer jeg noen gang til å virkelig forstå at du er borte... Det var like før jeg tok opp mobilen for å skrive en melding til deg "skal vi møtes i byen en tur?" ... Jeg vil så gjerne treffe deg bare en siste gang...
  Jeg føler jeg ikke fikk fortalt deg nok hvor glad jeg er i deg.........

  Selvom jeg vet du visste det.. Og det plager meg sånn at du ikke fikk treffe Ravn, du gledet deg mest av alle på slutten! Og du maste mest etter ham, hehe..... Også vet jeg at du kjøpte en gave til ham..... Jeg håper faren din vet hvor den er, slik at jeg har noe å vise Ravn når han blir stor, noe han fikk av deg......

  <3 Julianne

  SvarSlett
 47. We don´t know us. But your magic look and how your story end, broke my heart´. I´m sure you are be an angel now.
  Never forget! Henry From Germany
  It is true: Una nostrum ultima tua.
  Thats for all!

  SvarSlett
 48. Tusen takk, kjære Synne, for all kjærlighet og inspirasjon du delte. Takk for ditt mot, din styrke og din oppriktighet.
  Jeg kommer til å bære deg med meg.
  Sov og drøm de vakreste drømmer.

  SvarSlett
 49. Da jeg så bildet ditt i Aftenposten kunne jeg virkelig ikke tro det. Det er så forferdelig at du er borte. Jeg tror ikke jeg ennå har fattet det. At det aldri kommer et nytt blogginnlegg eller en ny vittig tweet er umulig å forstå.
  Vi har aldri møttes og jeg vet ikke om du noen gang visste om meg, men det føles som om jeg kjente deg - om ikke mye så i alle fall litt.
  Du virket så nydelig Synne, både inni og uten på. Takk for alt du var, kjære, vakre deg. Jeg vet du har det bra hvorenn du er.

  SvarSlett
 50. Jeg savner deg, Synne. Lukker jeg øynene former jeg bilder av deg. Jeg kjente deg ikke like godt som jeg skulle ha ønsket. Og vi kjente hverandre ikke på langt nær lenge nok. Men likevel har du gjort så stort inntrykk på meg at du dukker opp igjen og igjen i tankene og drømmene mine.

  Du var så jævlig bra. Så altfor jævlig bra. Jeg tror aldri jeg fikk gikk uttrykk for det. Jeg tror egentlig jeg gjorde alt feil. Men jeg kvier meg for å angre. Jeg har gjort så mye feil at det ikke lenger er noe poeng i å angre. Det var så mye vi ikke fikk gjort. Så mye jeg ikke fikk sagt. Og det var over altfor fort.

  Jeg takker for at jeg ble kjent med deg, Synne. Til tross for hvor jævlig vanskelig det har vært å holde hodet klart og kroppen rusfri de siste ukene, har jeg i det minste lært noe. Jeg skal aldri tvile på noe igjen. Dertil skal jeg aldri angre. Det har du lært meg. Du vil alltid være i tankene mine Synne. Alltid.

  SvarSlett
 51. Hvil i Fred herlige menneske. Vi møtes en dag der oppe!

  SvarSlett
 52. Sov godt, lille deg.

  SvarSlett
 53. Du var en stor inspirasjon, Synne! Jeg kjente deg ikke, og har aldri snakket med deg. Men måten du blogget på var fantastisk. Du har lært meg å sette pris på små ting i livet. Bildene du tok, åh, de var så spesielle, men fortsatt så utrolig vakre. Tekstene dine, måten du formulerte deg på, fikk meg til å leve meg skikkelig inn i det.

  Det kom som et sjokk når jeg så at du var på listen av de omkommende. Jeg kjente det stakk i brystet. Sov godt, jeg håper du har det bra der du er nå, Synne.

  SvarSlett
 54. det føles ut som om du lever når jeg sitter her og leser bloggen din... Jeg føler at du bare er på en lang ferie, og jeg er her å venter på at du skal komme hjem. Jeg HAR SÅ SINNSYKT lyst å møte deg. Det bruker å gå så og så lang tid før jeg får Synnesavn og må skrive en melding at vi må møtes. Jeg blir frustrert, lei meg, sinna, forvirra, trist når jeg ikke kan gjøre det. Hvorfor. Hva skal jeg gjøre? Jeg vil så gjerne ha tak i deg. Jeg sender deg tekstmeldinger fortsatt... Men får ikke svar. Noen dager prøver jeg bare å glemme deg. Men så husker jeg deg igjen, det er så mye som minner meg om deg. Jeg klarer ikke forstå måten du døde på... Blir litt rart å si at du faktisk ble drept. Hvorfor hvorfor hvorfor... Jeg kan gjøre meg selv gal... Jeg vil holde rundt deg, kjenne hjertet ditt banke, høre pulsen din, kjenne varmen din.. Jeg vil du skal være her, levende i kroppen din... Du vet hvor mitt ståsted spirituelt er... Men likevel, når man blir satt på prøve på denne måten så blir det vanskelig.. Det er så lett å si ordene, men derimot å handle ut i fra dem er ikke like enkelt... Noen ganger klarer jeg å se på hele i det store bilde. Det beroliger meg. Jeg vet du har det bra, du er jo kjærligheten du Synne. Jeg er så glad deg, å gud jeg er så glad i deg. Du var en utrolig fantastisk venn Synne. Vi løftet hverandre opp du og jeg. Jeg er så glad jeg fant deg. Du vakre, rødhårete vesen.

  Jeg husker første gangen jeg så deg. Jeg husker hva du hadde på deg. Jeg husker hvordan du hadde håret ditt. Du hadde en sennepsgul genser og en mørk harembukse, du hadde kort rødt hår. det var på Åndalsnes, på raumarock. Jeg fulgte nøye med deg. Du var så fin... Jeg sa det til vennene mine, jeg pekte på deg når du ikke så det... Du så meg også. Vi visste om hverandre, fra internett.. Men begge var for sjenerte. Jeg SKULLE bli venn med deg. Jeg bare måtte. Det var du som sendte melding til meg over internett først. Jeg var lykkelig. Det var en slik nyforelska følelse... Jeg visste jeg hadde funnet meg en god venn...

  Vi har vært igjennom masse rart. Vi har hatt både oppturer og nedturer. Vi har begge veldig sterke personligheter. Derfor har vi jo vært uenig av og til og det har alltid vært du som har sluttet kontakten med meg, men du har alltid fulgt med mobiltelefonen og ventet på en melding fra meg.. Fordi du savnet meg.. Jeg visste det hele tiden.. Men jeg ville så gjerne du skulle skrive den første meldingen, men det var alltid jeg som måtte ta initiativet. Hver gang jeg gjorde det var det som om vi begge hadde holdt pusten veldig lenge, og endelig fikk gispe etter luft.. Vi var alltid mye sammen etter en slik "fight", jeg synes de stundene var best.. jeg har ikke hatt mange slike venner. Som var så trygg på meg at hun turte å være sinna på meg. Jeg likte det! Til tross for at vi var begge langsinte. Vi vokste begge på det. Lærte mye av det. Lærte å se hverandre bedre.. Jeg har alltid vært redd for å være for sen når jeg møter deg, fordi jeg visste du hatet det. Jeg var ofte nervøs for å gjøre deg sinna.. Du ble lett såret i starten av vennskapet vårt. Så jeg glemte litt på slutten hvor sterk du hadde blitt. Du var ikke den sammen forsiktige jenta jeg hadde blitt kjent med. Du hadde blitt en sterk og selvsikker kvinne. Jeg er så stolt av deg. Synne, ingen er som deg.

  julianne

  SvarSlett
 55. Hvil i fred kjære,søte deg ! <3

  SvarSlett
 56. Liebe unbekannte Synne,
  ich kannte dich leider nicht und habe erst von dir erfahren, als es zu spät war. Als dich dieses Monster von uns gerissen hat. Ich habe ein Bild von dir im deutschen Fernsehen gesehen und deinen Namen gehört, wie du so lebendig und freundlich in die Kamera gelächelt hast,leider nur ein Foto. Du hast mich nicht mehr losgelassen und ich fand deinen Blog, den ich mir nun Tag für Tag ansehe. Ich hoffe, das du wieder etwas schreibst, das ist natürlich total blöd, aber ich kann nicht glauben, das es dich nicht mehr gibt. Du warst so ein einfühlsamer Mensch und hast uns allen deine Welt gezeigt, mit wunderschönen Fotos von dir und süßen Worten. Ich wünschte, ich hätte dich eher gefunden, ich wäre so gerne deine Freundin geworden. Bitte sei dort glücklich, wo du gerade bist, ich wünsche deiner Familie mein allerherzlichstes Beileid!
  Liebe Synne, du bist in meinem Herzen und ich weine immer noch...
  Juliane aus Deutschland

  SvarSlett
 57. J'ai trouvé ton blog par le plus grand des hasards, en espérant trouver des renseignements sur un appareil photo réflexe quand je suis tombée sur ton blog. C'est hideux de voir que tant de jeunes avec la vie devant eux ont eu les ailes brisées par un seul et unique homme. J'ai eu beaucoup de plaisir à te lire. Tes photos sont magnifiques et tes écrits aussi.J'espère que tu trouveras le repos dans l'haut delà.
  Adieu.
  A. - France

  SvarSlett
 58. Kan du ikke blogge igjen snart, Synne? Skrive om katter, Oslo og musikk? Jeg venter, sjekker bloggen din hver dag og mobilen min. Kan du ikke bare gi fra deg et livstegn snart? Jeg liker ikke dette.

  Kan du ikke bare skrive om sommerferien din? Om hvor fine kaféopplevelser du har hatt? Jeg vil bare lese ordene dine en gang til. Vakre, flotte Synne med det beste smilet og en så utrolig nydelig latter. Jeg hører den inni hodet mitt ofte. Hver gang jeg drømmer, så er du der leende. Jeg unngår å sove, jeg vet at jeg vil våkne og vite du er borte. Vi pratet jo om drømmer, om alle gangene jeg våkner og tror det jeg drømte skjedde i virkeligheten. Jeg orker ikke å våkne mer, så jeg kan ikke sove.

  Kjære vakre, gode, flotte Synne. Du vil aldri bli glemt og det vil heller ikke det du trodde på. <3

  SvarSlett
 59. Juliane! Finde es schön das es in Deutschland noch so mitfühlsame Menschen wie Dich gibt. Viele nehmen das nur zur Kenntnis und haben es im nächsten Augenblick schon vergessen. Aber genau das sollten wir nicht. Synne und Ihr Schicksal erinnert mich jeden Tag daran, wie schnell es vorbei ist. Ich lerne mich weniger aufzuregen, weniger zu jammern und mehr zu Leben. Denn ich glaube das hatte ich hier in Deutschland schon verlernt. Nur noch eine Art Roboter, der benutzt wird bis er nicht mehr geht, und dann ... zack ist das Leben vorbei.
  Schade und traurig nur das gerade Synne mich wecken musste. Ich werde Sie nie vergessen! Sie ist jetzt die Energie, welche die Sonne heller strahlen lässt und uns Kraft gibt.
  Synne, Synne, Synne... see you!
  Henry aus Deutschland

  SvarSlett
 60. jeg tenker på deg synne, du inspirerer meg hver eneste dag.

  SvarSlett
 61. I dag er det en mnd siden. 1 mnd uten synne i verden. Minnes smilet, latteren og godheten din. Du var så fin.

  SvarSlett
 62. it breaks my heart that an amazing person like you is gone.. i whish you could come back whole and safe and continue writing your blog. this is so sad.

  SvarSlett
 63. hei Synne. Leser du hva jeg skriver? Ser du tårene mine? Ser du at hjertet mitt gråter? Hører du at jeg hører på Mumford & sons? Kjenner du lukten av min frykt og depresjon?

  Kjenner du at i dag har hjertet mitt rent over av kjærlighet? Det har rent opp i tårekanalen og ut fra øynene mine. Kjærlighet, Synne. Som du har lært meg å vise.

  Jeg skal aldri glemme deg. Jeg skal aldri glemme å vise kjærlighet til de jeg er glad i. Man vet aldri hvor raskt de kan bli revet ut av hendene ens.

  Synne. Skulle ønske ikke de vakreste blomstene ble plukket først....

  SvarSlett
 64. kjære, søte synne. det er sånne mennesker som deg som gjorde verden enda litt finere. det er sånne mennesker som deg som får meg til å smile og tenke at ting er ganske fint så lenge man vil at det skal være det.

  det gjør vondt helt inn til hjerterota. vondt fordi du er borte. vondt fordi du aldri får føle glede eller sorg igjen. vondt fordi du aldri får skrevet ned fine ord her igjen.

  jeg kjente deg ikke, men dersom jeg hadde møtt deg ville jeg smilt. tenkt at jeg ville vært akkurat som deg. fin og flott, bare slik du kunne!

  Hvil i fred kjære synne. håper du er like fantastisk der du er nå.

  SvarSlett
 65. Hallo Henry,

  vielen lieben Dank und gleichfalls, was unsere Gedanken für Synne betrifft...
  Juliane

  SvarSlett
 66. Kjære Synne.
  Jeg kjente deg aldri. Men du skal vite at all den kjærligheten og inspirasjonen du gav igjennom bloggen din virkelig gjorde noe med meg. Dette er noe jeg skal prøve å ta med meg videre i resten av livet.
  Det er så forferdelig urettferdig at du ikke skal få lov til å leve mer. At du, som var så livsglad, ikke skal få lov til å oppleve mer av livet. Det gir ikke mening, og det vil det aldri gjøre. De fineste blomstene blir plukket først.
  Men jeg blir også glad av å se at du har gitt så mye til så mange mennesker, inkludert meg, uten å engang ha møtt dem. Det sier litt om hvilken utrolig person du er, og jeg tror at det intrykket bare hadde blitt enda mer forsterket om jeg hadde fått sjansen til å møte deg.
  Sov godt. Du vil aldri bli glemt.

  SvarSlett
 67. Hello Synne! I want you to meet firstonce my name is Mike I am 30 years old and come from the 23 July this year deutschland.Seit I follow the sad events in Norway, in Oslo and Utöya. I'm so sorry for what happened to you and sacrifice of everyone else! I wish I had that makes it all can be undone! Since the 25th of July, I know how you looked! How beautiful you were! In a newspaper article were pictures of our sacrifice of some of oslo and utöya printed. Shortly after that I discovered your blog! I've looked at all your entries and I had to cry so much! I've emailed with some of your friends. You describe yourself with as much kindness and love that it can shatter one's heart! We did not know us have never chatted together today that I'm so sorry! I would have liked to know you learned you dear friendly girl crazy! While I write these lines I have to cry again! I have long pondered whether I should write you a few lines. You are now in place, or another beautiful heaven! But I think the more times you're visiting our earth to visit all those who loved you and those you loved! At some point all the tears have dried and it will be to you and to all others who died with a smile can remember! Without crying!Of course, I mourn all the victims but to me you're going since I saw your picture in the newspaper is no longer the head! I hope your friends and parents as far as it goes well! I wish you much strength to handle this loss can! I do not know why I am your death and does so with the other. I mean so much to read every day sees many terrible pictures every day but this crime in norway away seems so near and not so far! My only consolation is the one that you are there in the sky or elsewhere are not alone! You have your friends there that had the same cruel fate to suffer like you! If you see Birgitte smetbak they greet me! They, too, I did not personally know until I saw your picture in the newspaper! She had such beautiful blue eyes! That much was live to see it, just like in your Synne! Synne if you please my sister simone where are you now look, tell her I'm sorry that she had to go and I was allowed to stay for that! You might have more life from their alls I've done it so far done! I hope that you can read what I wrote there and you're happy where you are now!I conclude this letter to you now. Birgitte you and you will always be loved and missed! To meet again in heaven! Mike

  SvarSlett
 68. Hi Henry und Juliane!So wie es aussieht sind wir in trauer vereint.Juliane du hast sehr schöne zeilen geschrieben!Und du Henry hast absolut recht mit dem was Du schreibst!!Mir kommt Deutschland im gegensatz zu Norwegen so kalt vor!Ich war ein paar tage nach dem Attentat in Hamburg und habe vor dem Norwegischen Konsulat ein paar Rosen und eine Liste mit den namen der Opfer niedergelegt.Glaub es oder nicht es lag dort nicht,keine Rosen gar nichts.Ich hoffe diese Tragödie hat wenistens uns gelehrt besser mit unserem Leben unzugehen!Vielleicht könnt ihr mir ja mal schreiben,würde mich freuen!!Alles Liebe Mike. meine mail adresse ist:Mike.Bosner@gmx.de

  SvarSlett
 69. Danke Henry und Mike! <3

  Julianne

  SvarSlett
 70. Jeg har ikke gitt slipp på deg.

  Jeg må lære av dette Synne. Denne verdenen handler om forandring. Døden er like naturlig som fødselen. Vi må dø. Alle sammen. Vi snakket jo om det vi to, om hvordan vi trodde vi kom til å dø... Du sa så klart "på loftet i huset hvor jeg bor alene med 10000++ katter" hehe... Vi kan tro, men vi har absolutt ikke kontroll på døden. Om det så er en ulykke, drap, sykdom eller alderdom. Jeg må akseptere det. Forandringer og døden. Jeg skal lære. Jeg vet du vil jeg skal lære. For du vil ikke jeg skal ha vondt.

  Noen fortalte meg at alle tanker som noen gang er tenkt flyver i universet som endeløse ekko. En tanke kan aldri viskes ut. Den er evig. Samme er ord. Derfor velger jeg å tro at du kan, faktisk, vite om hva jeg skriver akkurat nå. Og jeg forteller deg at du jenta mi, du skal med tiden ikke huskes med sorg og smerte, men med glede og sang!

  Julianne

  SvarSlett
 71. Hi Julianne!Hast du den letzten Text auf norwegisch geschrieben?War sehr schön der Text!Warum mailen wir uns nicht mal?Gruss Mike. (Meine Gedanken sind bei Birgitte und Synne)

  SvarSlett
 72. Hopefully this tragedy doesn't issue in a mere cult thing. Therefore I am at the razoredge of despair to place this question: What is the substance, entity (or what or whomever) our hope aims at; even after death?
  This is the famine I fear: Mere words are not good enough. So..what could possibly be that GOOD, REALLY to overcome even the finitness of a promising person?
  And if we speak about persons we have to remain personal before we take just another step. Speaking about 'what' is to err, speaking about 'whom' is to proceed in a good way.

  Peace! g.

  SvarSlett
 73. its so sad that she's dead now, i know her because of a newspaper article but now its to late to follow her, she can't post anything anymore :'( rest in peace, dear synne, your photographs will ever be wonderful! ♥

  SvarSlett
 74. Jeg kan fremdeles ikke forstå at du er borte. At jeg aldri skal få høre stemmen din, eller se smilet ditt igjen. Jeg hører den i hodet mitt, om og om igjen, men det er ikke det samme. Jeg savner deg så inderlig mye! Og jeg håper du vet det, selv om jeg aldri fikk fortalt deg hvor glad jeg er i deg, og hvor mye du betyr for meg. Tusen takk for at jeg fikk bli kjent med deg, selv om det varte alt for kort. Håper du ser ned på oss, og ser hvor mange som sørger over at vi har mistet deg. Sov godt, vakre Synne <3

  SvarSlett
 75. Så meningsløst. Mine tanker går til all familie og venner.

  Hvil i fred!

  SvarSlett
 76. jeg kommer aldri til å komme over hva som skjedde!! herregud så vondt det gjør å se bildene av dere.. så vondt det gjør å lese om dere, å lese bloggen din... det er akkurat som du fremdeles lever. men så lever du ikke lenger. jeg gråter.. jeg gråter masse for dere.. det er en tom følelse inni kroppen..

  du var og er fremdeles en flott jente! hvor enn du er...

  SvarSlett
 77. jeg savner deg så mye. jeg tenker så mye på deg, jeg føler det er noe jeg burde ha skrevet her, jeg føler meg så utilstrekkelig og hjelpeløs. jeg går inn på bloggen din for å se om noen flere har kommentert siden sist, om det er noen andre som har satt ord på det jeg føler.
  du var så god, synne. jeg kjente deg jo ikke. jeg gjorde jo ikke det. men sånn du virket, sånn du skrev, det du sa ... det er sånn jeg vil være, det er sånn jeg vil leve. det tror jeg mange tenkte. og tenker.
  det er det jeg tenker hvis jeg oppfører meg dårlig ovenfor foreldrene mine, jeg tenker på den farsdagen du lagde pai til faren din. det er du som minner meg på kjærligheten og at det er det viktigste. og hver gang jeg tenker at dette kan jeg ikke spise og at jeg er nødt til å være syltynn for å være bra nok husker jeg på deg, og det hjelper meg så mye synne, det du skrev om at man ikke trenger å gjemme bort alt som ikke er perfekt, at alt må ikke være "perfekt", det kan være nydelig likevel. åh, jeg føler at det bare blir klisjéer alt jeg skriver men det jeg prøver å si er at du skjønte hva som er viktig og hva som betyr noe, og du lærte det bort, og jeg er så takknemlig. jeg skulle bare ønske du fortsatt var her.

  SvarSlett
 78. Hallo liebe Synne! Heute an deinem 2 monatigen Todes Tag zünde ich Dir eine Kerze an!Dein Tod hat mich tief berührt,häufig muss ich noch weinen und dabei kannte ich dich nicht mal persönlich!Wieviel schlimmer muss heute dieser Tag für Deine Eltern und Verwanten sein!Und auch für Deine Freunde! Ich werde für Dich und alle anderen Opfer heute beten!Wenn du sie siehst sage bitte birgitte liebe grüsse von mir und kümmere dich vielleicht ein bisschen um meine Schwester Simone,Ja? Ich werde Dir demnächst wieder schreiben,versprochen! Mike

  SvarSlett
 79. Hallo Synne!Heute hat mir ein freund gefragt,ob es nicht langsam mal an der zeit ist die trauer zu beenden,da ich dich ja auch nicht kannte!Ich sage nein!Ich kann um jemanden so lange trauern wie ich will!!Auch um jemanden den ich nicht kannte!Seit ich dich aus diesem Zeitungsartikel kenne hast du mich nicht mehr losgelassen!Ich habe mir Nächte um die Ohren geschlagen und jede deiner Themen gelesen,sie übersetzt und versucht sie zu verstehen!Nie Vergeben,nie Vergessen das ist mein motto für alle Morde die begangen werden überall auf der Welt!Ihr habt das nicht verdient,dieses Schicksal ihr nicht und eure Eltern auch nicht!!Ich wedre dir weiterhin schreiben von Zeit zu Zeit!Das hier ist meine Seite auf der ich trauern kann!!Auf der ich dir und allen Opfern dieses Wahnsinnigen Monsters gedenken kann das in Oslo und auf Ütöya so viel Leid über soviel Menschen gebracht hat!Alles nur wegen einer Wahnvorstellung von so einem kranken Typen....Nein meine Herz du und die anderen werden nie vergessen werden,niemals!!Achso ,vielleicht bereitet es dir ja freude zu erfahern,das wir,also meine Frau und ich,unser zweites Kind,sollte es eines geben, Synne nennen werden!!!Schlaf gut meine kleine!Bis bald!Mike

  SvarSlett
 80. Synne... Gjemmer du deg i den friske høstluften?
  Jeg føler deg når vinden stryker over kinnet mitt!

  SvarSlett
 81. Hallo Synne!Wie geht es euch da oben so?Schaut ihr auf eure Lieben herab und macht ihnen Mut diese dunkle Zeit irgendwie zu meistern?Bei uns in Deutschland schien heute wieder die Sonne und es war sehr warm!Ich hoffe du hast dort viele um dich herum die du kennst und die dich lieben!Ich denke jeden Abend an dichUnd bete für Dich und alle anderen!Wie stark müssen eure Eltern,Geschwister und Verwanten sein in diesen für sie so dunklen Tagen!!!Gib ihnen die Kraft alles durch zu stehen!!!Lg Mike

  SvarSlett
 82. Du var så fin du, vakre champagneblomst.

  SvarSlett
 83. Hallo Synne!Siehst Du wie viele Menschen an Dich/an euch denken?Es sind so viele!Ihr müsst dort oben gute Laune haben bei uns in Deutschland scheint Anfang der Woche die Sonne!Ich hoffe es geht Dir gut da oben!!Meine kleine hat am Sonntag ihr erstes Hanball Spiel,könntest Du auf sie Acht geben?Könntest Du ihr die Angst nehmen und die Aufregung?Ich habe es schon versucht aber irgendwie schaffe ich das nicht so richtig!Bitte steh ihr bei!Bald meim Herz werde ich dir wieder schreiben!!!Bis dahin schlaf gut mein EngelIch denk an Dich!!!

  SvarSlett
 84. Takk for at du ga meg Mumford & Sons <3

  SvarSlett
 85. Hei Synne;
  Tenker på deg. Hver. eneste. dag.
  Og stortrommen mot hjertet.
  Den slår. Og slår.

  SvarSlett
 86. Under en måned til jeg tar tatoveringen Synnepus. Vær med meg når jeg skal ta den jenta mi <3

  "you are not alone in this" <3

  SvarSlett
 87. åhh herregud det er så fint at man smelter. og du, det er du og bloggen din også. du har en nyyy følger <3<3<3 (datahjerter x 20000)

  SvarSlett
 88. kjære synne.
  jeg har prøvd å skrive noe til deg flere ganger etter at jeg fikk vite det av daniel og josefine for tre måneder siden, men det er vanskelig. jeg er en av de mange som ikke egentlig kjente deg, men allikevel har du alltid vært en stor inspirasjon, på mange måter. jeg ble tilfeldigvis kjent med noen få, fine folk i en liten gruppe på nettby for fire år siden, og der var du óg, med oransje krøller, fine ord og mange smykker i ansiktet. jeg er en av mange som husker deg fra blogginnlegg og debattinnlegg og dailybooth-bilder, og jeg er en av veldig mange som har blitt inspirert av alt det vakre du har laget, og av alt det vakre du er.

  jeg håper du har funnet fred på et sted der familien og vennene dine får møte deg igjen.

  hilsen ingeborg (iland93).

  SvarSlett
 89. Over tre måneder er gått. Om ikke så lenge fyller jeg 18 år og det spiser meg opp innvendig å vite at du ikke kommer til å stå på gjestelista. Jeg savner deg hver dag, tenker på deg hver dag, i klasserommet, når jeg ser bildene av deg på veggen min og hver gang jeg tar opp mobilen min og ser deg på bakgrunnsbildet.
  Vi møtes igjen en dag, det vet jeg <3
  Helene L.

  SvarSlett
 90. Jeg blir virkelig utrolig lei meg av å lese alle kommentarene som er skrevet. Håper du kan se det på en eller annen måte, slik at du får se hvor mange som savner deg. Og jeg håper du har det fint der du er nå. Hvil i fred.
  Amalie.

  SvarSlett
 91. Hallo Synne!Ich weiss ich habe Dir schon lange nicht mehr geschrieben!Ich habe mich einfach nicht so recht getraut!Deine Cosine hat Ein schönes Bild von deinem Grabstein reingetsellt auf ihrem Blog,fand ihn sehr schön!!Am Dienstag werde ich zu deinem 4monatigem Todestag eine Kerze anzünden!Nicht nur für Dich sondern für alle Opfer des 22.7.11 Ich wünschte jemand hätte diese Monster aufgehalten bevor er seine grauenhafte Tat begehen konnte!Ich bete jede Nacht für dich und alle anderen!Schlaf gut liebste Synne!Nie Vergeben! Nie vergessen!

  SvarSlett
 92. Jeg har alltid beundret deg, og jeg har alltid vært litt forelsket i deg, det vil jeg alltid være og det fikk du aldri vite. Du er et flott og inspirerende menneske, og jeg er glad jeg fikk vite at det finnes slike flotte mennesker som deg, siden ingen er som deg. Takk, Synne. Kanskje i et annet liv vil jeg se deg igjen. Det er vel derfor liv betyr "vil" baklengs. Du er fantastisk og jeg vil aldri glemme alle de fine ordene du har tatovert inn i hodet mitt. Takk.

  SvarSlett
 93. Søteste Synne!
  Jeg drømte om deg i natt. Det var den fineste, tristeste og mest virkeligste drømmen jeg noen gang har hatt. At du er borte er så uvirkelig.
  Jeg fatter det virkelig ikke.
  Jeg savner deg <3

  SvarSlett
 94. Mumford and sons er nydelig musikk.
  Synd jeg ikke fant bloggen din før nå! Nå skal jeg lese igjennom hele.
  Håper du har det bra. Hvil i fred.

  SvarSlett
 95. Hallo liebe Synne!Es vergeht kein Tag an dem ich nicht an Dich denken muss!Ich wünsche Dir dort wo Du bist einen schönen 2 Advent!Auch wenn ich Dir in meiner Landessprache schreibe,bin ich davon überzeugt das Du verstehst was ich Dir schreibe!Denn Engel können alle Sprachen lesen und verstehen und Du bist ein Engel Synne!Du hast so vielen anderen so viele schöne Stunden gegeben und so viele schöne Momente!Ich wünschte Du könntest Weihnachten bei Deiner Familie sein!Bald werde ich Dir wieder schreiben mein Engel!Ruhe in Frieden!Nie Vergeben! Nie Vergessen!Lg Mike

  SvarSlett
 96. hei synne.

  vil bare legge igjen en liten hilsen. tenker fortsatt på det som skjedde, og blir fortsatt like trist hver gang. men håper du, og alle de andre, har det godt hvor enn dere er nå.

  nicholas.

  SvarSlett
 97. Hvil i fred, Synne. <3

  SvarSlett
 98. jeg vil ikke glemme deg... Men noen dager så tvinger jeg meg selv til å ikke tenke på deg... En tanke for mye og dagen er ødelagt. Dagen idag ble slik. Det startet med et par sko... Hvorfor må ALL TING minne meg om deg???

  Jeg klarer ikke være sammen med andre folk idag. Må bare være helt alene... Det er to dager til julaften og det vrir seg inni hele meg. Det er ingen gave fra deg, og du er ikke hjemme hos familien din... Midt oppi alle disse følelsene har jeg min egen familie som forventer at jeg er glad nå i juletidene.. Hadde de bare visst hvor vondt jeg har det, og at jeg gråter alle tårene i dusjen slik at de slipper å vite om det......

  Det er ingen i min familie som takler sorgen min... De unngår å snakke om deg.. Og om jeg snakker om deg, så vrir de seg unna med en gang... Kanskje jeg burde få profesjonell hjelp?

  jeg trodde virkelig ikke jeg kom til å bryte så mye sammen.. Føler liksom ikke at jeg har lov, fordi jeg må være sterk og passe på familien din, det er de som har det verst... Uff, det hele er så utrolig kaotisk, jeg klarer virkelig ikke få ro til sinns. Det forventes av meg at jeg har kommet over det nå... Det føles ihvertfall slik... Men jeg har ikke det.. Jeg savner deg så jævlig mye at noen dager drikker jeg meg bare full, eller ligger under dyna hele dagen..

  Å Synne, hvorfor måtte du dra.... Hvis jeg bare hadde nektet deg å dra på utøya... Jeg hadde en dårlig følelse hele tiden.. Hvorfor handlet jeg ikke bare etter magefølelsen? Vært ærlig med deg, og sagt at du burde stole på meg???

  Jeg har også blitt helt avhengig av å følge med på aviser og i nyhetene... Noe jeg aldri har vært tidligere.. Jeg må bare vite alt! Slik at jeg kan rasjonalisere det hele... Jeg får det ikke til... Jeg skulle ønske jeg visste konkret hvordan du døde, for i hode mitt dør du på 10 forskjellige måter hver dag... Jeg hater det.. Jeg prøver så hardt jeg kan å ikke fokusere på det der.. Men det er umulig.. Jeg tørr ikke spørre noen om hvordan det skjedde... Jeg føler det ikke er riktig av meg, fordi jeg ikke var i slekt med deg...

  Jeg var så sikker på at du kom til å være i mitt liv til den dagen jeg døde.. Siden jeg er eldre enn deg så trodde jeg at jeg kom til å dø først.

  jeg hadde gitt mitt liv for deg. jeg hadde det. Hadde jeg vært der hadde jeg gjort alt i min makt for å holde deg i live. Jeg ser det for meg...

  jeg vet du ikke vil jeg skal ha det vondt. jeg bare klarer ikke føle annerledes akkurat nå.. Har prøvd å høre på fengende musikk, lese morsomme blogger etc. ingenting funker.

  det er så utrolig feil at du døde. Det er ikke riktig. du skulle ikke dø, ikke du.. du skulle være her med meg for alltid. De røde lokkene, fregnene.. De skulle vare lengre i over 80 år, minst!!!! Noen har stjelt livet ditt. Noen har stjelt min bestevenn!!! Hvordan skal man reagere, Synne? Hva skal jeg gjøre????

  faen ta det hele. Jeg vil ha deg tilbake!

  SvarSlett
 99. Kjæreste Synne; mine tanker er hos deg idag, slik de bruker å være. Dager som kommer med en forventing om glede, er alltid de vanskeligste. Kunne ønske jeg visste du var et sted i glede, i samvær med de du elsket og som elsket deg.

  Så ble det tomhet og frost over bar bakke. Men du lever i meg, Synne. Også i dag.

  K.J.Æ.R.L.I.G.H.E.T.

  SvarSlett
 100. Hallo liebe Synne!Ich hoffe Du hast dort wo Du jetzt bist trotz all des schmerzes den Du sicherlich noch empfindest ein paar schöne Tage gehabt.Ich hoffe Deine Familie ist so gut es eben geht durch die Feiertage gekommen!Auch wenn das Leben wieder so langsam seinen Gang geht bin ich mir sicher das noch so viele Menschen an Dich denken!!!Ich denke jedenfalls an Dich mein Engel!Immer werde ich an Dich denken!Jeden Aben bete ich für Deine Seele und für die der anderen Opfer von Oslo und Utöya!!Ich finde es schade das wir uns nie voher kennen gelernt haben Synne!Ich denke Du warst ein fantastischer Mensch!!! Möge das Schwein das Dir den Tod brachte auf ewig in der Verdammnis schmoren!Ich hoffe Gott wir Ihn eines Tages richten füt das was er getan hat!

  Ich wünsche euch allen do oben ein schönes Silvesterfest mein Engel! Nie Vergeben!! Nie Vergessen!! Mike.

  SvarSlett
 101. hei, synne
  jeg tenker fortsatt på deg. nå er det januar, og jeg syns det er så kort tid siden du skrev at januar var din måned, om at du ble 18 år og alt du hadde gjort i januar.
  skulle ønske du var i live.
  du fortjener å leve.

  SvarSlett
 102. Jeg skulle ønske jeg kunne spole tiden bakover, sånn at verden fikk deg tilbake <3

  SvarSlett
 103. Meine liebe Synne,

  du bleibst in meinem Herzen, egal wo du jetzt bist. Ich wollte nur, das du das weißt.
  Juliane

  SvarSlett
 104. Hei, fine Synne. Tenker på deg, eller på den jeg tenker at du var.

  SvarSlett
 105. Happy birthday, Synne

  SvarSlett
 106. Hallo Synne!Ich wünsche Dir einen schönen Geburtstag dort wo Du jetzt bist!Ich wünsche Deinen Eltern,Deiner Schwester,Deinen Freunden,einfach allen die Dich kannten,ganz viel Kraft diesen heutigen Tag zu überstehen!!!Heute würdest Du Deinen 19 Geburtstag feiern,wenn da nicht dieser verfluchte 22.07.11 gewesen wäre...Ich hoffe das Du wenigstens im Himmel eine schönen Geburtstag feiern kannst.Sei nicht traurig liebe Synne soviele Menschen denken anDich heute und vermissen Dich so sehr!Ich vermisse Dich auch sehr auch wenn ich Dich leider nie kenen lernen durfte!Du und Birgitt,ihr werdet immer einen Platz in meinem Herzen haben.Happy Birthday Synne.Mike

  SvarSlett
 107. <3 gratulerer med dagen, synne. jeg kommer innom bloggen titt og ofte, leser gjennom innleggene og hører på mumford and sons. stikker i hjertet hver gang.

  SvarSlett
 108. Hi Synne!Ich muss grade wieder an Dich denken meine Liebe!Ich hoffe es geht dir gut dort wo Du jetzt bist!Immer wieder kommst Du und Birgitte und all die Anderen mir in den Sinn.Ich versuche zu verstehen warum das alles passieren musste....Warum hat Gott nicht eingegriffen?Warum hat er Euch zu sich geholt?Ihr hattet doch noch so viel vor....Ich werde es nie verstehen glaube ich.Aber Ihr und ganz besonders du,bleibt immer in meinem Herzen....Gott schütze Euch/Dich liebe Synne!Bald werde ich Dir wieder schreiben liebe Synne,versprochen!Immer geliebt,nie vergessen! Mike

  SvarSlett
 109. Det er så urettferdig, jeg vil skrive så mye men jeg får det ikke til

  SvarSlett
 110. hei, synne
  jeg vil bare skrive litt, selv om du ikke leser det. du er den flotteste personen jeg vet om. jeg kjente bare det du viste gjennom bloggen, og jeg skjønner jo at mitt bilde av deg ikke nødvendigvis stemmer helt, men ... jeg beundrer deg så mye. nydelig var du, så full av kjærlighet og så morsom. du inspirerer meg til hvordan jeg selv vil være.

  SvarSlett
 111. Det er umulig, Synne, og forestille seg hva du tenkte i sekundene før.....
  Men jeg forestiller meg at du sang; "Tell me now, where was my fault, in loving you, with all my heart."
  Takk Synne, for at du viste meg Mumford and sons. Jeg vil aldri glemme deg.

  SvarSlett
 112. Hallo liebe Synne!Ich habe Dich nicht vergessen!Ich wollte Dir gestern was schreiben aber mein Computer hat leider schlapp gemacht!Ich möchte das Du weisst das hier jemand ist den Deim Schicksal und das der anderen von Utöya und Oslo nicht egal ist!Ich möchte das Du weisst das ich dich sehr vermisse und Dich gerne kennen gelernt hätte....Ich habe ein Mädchen kennengelernt von dem ich denke das es ein wenig so wie Du ist liebe Synne!Ich denke Ihr hättet euch gut verstanden!Ein halbes jahr ist es jetzt her das der Wahnsinn eines einzelnen Dein Leben zerstört hat....Ich bin unendlich traurig das du nicht mehr lebst liebe Synne!Ich hoffe es geht Dir gut da wo Du jetzt bist!Gott schütze Dich und alle anderen Opfer des 22.7.11 Ich werde Dich nie vergessen liebe Synne!Bis bald!Grüss Birgitte von mir! Ich vermisse euch!

  SvarSlett
 113. jeg tenker på deg hver dag.

  SvarSlett
 114. idag tror jeg at jeg skjønner at du er død.

  har ikke vært meg selv de 2 siste ukene. Jeg har vært helt oppslukt i sorgen.
  Jeg har ikke tenkt på annet enn deg. Jeg er helt utslitt, sorry jenta mi.
  Jeg tror jeg må prøve å glemme deg en stund, jeg hater å si det. Men jeg klarer det ikke mer. Jeg skal ta meg en ferie tror jeg, til syden eller noe.. Har mest lyst til et sted hvor du snakka om, men er kanskje ikke det smarteste sjakktrekket just nu. Trenger tid.

  Jeg vet hvordan du døde nå.
  Jeg har ingen følelser angående det.
  Er litt kald. Føler at det er uvirkelig.

  Liker ikke døden. Det er så fælt. Jeg innser at jeg aldri aldri aldri får seg deg igjen. Og du får aldri fortelle meg hva du tenkte på rett før du døde.
  Jeg er så redd for at du ikke tenkte på meg. For det ønsker jeg. Bare i et sekund. Om du er der et sted, og vi kan kommunisere på en eller annen måte, ønsker jeg det.
  Om jeg så må gå til et medium.

  Du betydde mer for meg, enn jeg ante.
  Verden er tom uten deg.

  SvarSlett
 115. takktakktakktakk Synnemi for de gode vennene du har gitt meg <3<3<3

  SvarSlett
 116. I will never forget you ♥

  SvarSlett
 117. Hi Synne! Es ist schon eine ganze Zeit her das ich Dir geschrieben habe.Aber Zeit hat für Dich ja keine Bedeutung mehr!Dort wo Du nun bist ist alles ewig...Ich denke jeden Tag an Dich und bete jeden Tag für Dich liebe Synne!Bald werde ich einen Psychologen aufsuchen,der mir helfen soll diese Trauma zu überwinden.Versteh mich nicht falsch,vergessen werde ich Dich nie!Dafür warst Du zu besonders!Du hast auch den kleinsten Dingen in Deiner Umgebung Aufmerksamkeit geschenkt,so wie es wahrscheinlich nicht mehr viele Menschen tun!Irgendwann werden wir uns wieder sehen! ich hoffe es geht Dir gut im Himmel und das Deine Eltern den Schmerz irgendwie bewältigen werden der Sie wohl ein Leben lang in sich tragen werden. I will never forget you,Synne!!

  Mike

  SvarSlett
 118. Kjære deg... Hver gang jeg hører på dem tenker jeg på deg..... Særlig på sangen White blank page og 1:20 uti sangen tenker jeg; "White blank page (øyeblikket på 1:20 og utover er forresten noe som kjennes som en stortromme mot hjertet mitt, fantastisk.)"
  Da smiler jeg. Du skrev så bra du. Noen ganger kommer ett par tårer og det gjør vondt, men så går det greit.

  Helt til sangen igjen blir spilt.

  SvarSlett
 119. Nå, flere måneder etter, gråter jeg. Jeg ser ansiktet ditt på førstesiden av Vg og jeg klarer ikke å være sterk. Vi var brevvenner, internettvenner - kanskje ikke så stort for mange. Men du ga meg inntrykk. Du var så fin. Jeg savner samtalene våre.

  SvarSlett
 120. Har akkurat lest om deg på VG. Tårene strømmer. Det er fortsatt like ufattelig i dag som den 22. juli. Hvil i fred kjære deg. Ønsker familien din og vennene dine det beste.

  SvarSlett
 121. Jeg kjente deg ikke, men leste artikkelen på nett, og kom inn her..., gråter g gråter nå.Du har lært mange noe om livet.. Takk for alt du lærte meg ved en halv times lesning..

  SvarSlett
 122. Leste om deg i ei nettavis. Ser kor sterke spor du har sett att etter deg. Eg lover deg at vi alle skal kjempe for meir kjærleik i tidene som kjem. Vi skal leggje det svarte bak oss, og lyse opp vegen for generasjonane som kjem etter oss. Og det skal vi gjere med kraft frå alle som så meiningslaust vart revet bort 22.juli 2011. Eg kjende ikkje deg, eller nokon av dei andre som er borte. Men vi kjenner sorga til dei som mista. Gret tårer. Gløymer aldri. Eg lover deg - KJÆRLEIK.

  Elin

  SvarSlett
 123. Hvil i fred Synne! Leste om deg nå i VG. Urettferdig at vakre unge mennesker som dere alle på utøya var, skal bli tatt så brått bort av hat. Ingen av dere vil bli glemt! Verken av familie, venner og alle andre landsmenn. Sov søtt vakre du.

  SvarSlett
 124. Å, kjærlighet, Synne.
  Nå og for alltid vil du være akkurat det.

  SvarSlett
 125. sov godt, synne.
  jeg kjente deg ikke, men leste din historie, og sender varme tanker til de som ble igjen.

  SvarSlett
 126. Jeg sitter her og er sint. Livet kan være så urettferdig. Jeg kjente deg ikke, men jeg har sittet i en time nå og lest bloggen din. Det finnes ikke mange som deg, (kanskje tilogmed ingen) og du har betydd veldig, veldig mye for mange gode mennesker. Jeg skulle ønske jeg kunne trylle deg tilbake igjen. Jeg er på en måte glad for at jeg ikke kjente deg fordi det må være så ubeskrivelig vanskelig å miste en som deg. Hvil i fred. Kjærlighet.

  SvarSlett
 127. Synne,
  als ich den Teil gelesen habe, mit den 10 Dingen die du tun willst bevor du stirbst..
  du kannst dir nicht vorstellen wie ich geweint habe..
  ''einen Jungen den ich liebe auf dem Eiffelturm kuessen''
  es ist so verdammt unfair, was dir und 76 anderen Menschen passiert ist.
  ich hoffe du hast dort oben Frieden gefunden,
  du warst, oder eher bist so ein wunderschönes Mädchen, und in den Herzen deiner Familie und dem von Tausenden anderen Menschen lebst du weiter, da bin ich mir sicher.
  Rest in peace <3

  SvarSlett
 128. angrer så inderlig at jeg aldri fikk møtt deg. håper du har det fint der du er. tar tatoveringen som jeg var så misunnelig for at du tok før meg til sommeren, i ditt minne. det er så vondt at du er borte.

  SvarSlett
 129. Kjære Synne. Det er så ufattelig urettferdig at du skulle bli tatt fra oss så alt for tidlig. Jeg skulle ønske jeg kjente deg bedre og jeg angrer hver dag på at jeg aldri tok intiativet.

  SvarSlett
 130. jenta mi.... Jeg går igjennom et helvete nå...
  Jeg og så mange andre..

  Jeg er i en evig kamp med meg selv og mitt livssyn......
  Hvordan kan jeg si at jeg elsker alle mennesker, si at de er mine brødre og søstre..
  Det indikerer at drapsmannen også er min bror.. Hvordan kan han være det?
  Hvordan kan jeg si det? Og hvis jeg sier det, hva tenker andre?
  Hva tenker jeg? Hva tenker du?

  Hvordan kan jeg tro at alt har en mening.. Da hadde jo denne hendelsen en mening også?
  Noen dager føler jeg at det var meningen.. Fordi du har satt så mange spor,
  og jeg føler at kanskje du ikke hadde inspirert SÅ MANGE hvis det ikke endte som det gjorde... Men jeg hater meg selv for tenke dette. Det føles feil. Så noen dager blir jeg sint! Jeg tror ikke det var meningen. Jeg tror det var en egoistisk hatfull mann som var styrt av pur ondskap som STJAL livet ditt.

  Noen dager tenker jeg at du hadde fullført din oppgave i livet, fordi du hadde oppnådd den selvtilliten du alltid hadde ønska deg..
  Mens andre dager blir jeg så lei meg, fordi når du først hadde oppnådd denne selvtilliten, så ble du frastjelt det livet......

  Hvordan skal jeg forholde meg til alt dette.
  Jeg som sier jeg er sterk.... Jeg er svak nå...
  Jeg har gjort ting jeg ikke er stolt av, men hvor mye press skal jeg legge på meg selv?

  Hvem skal jeg snakke med, når jeg føler du er den eneste vennen jeg hadde som ville forstått?
  Når du er den eneste jeg vil snakke med.....
  Jeg snakker og snakker til deg, men det føles som om jeg snakker til en vegg...
  Det er svarene dine jeg savner. Stemmen din. Støtten din.. Skulle ønske du var her med meg.

  Noen dager er jeg så sint... Her om dagen dulta jeg hardt borti en fremmed....
  Jeg angrer... Hvordan kan en fremmed vite hvordan jeg har det?
  Noen dager blir jeg sint bare fordi folk smiler....
  Kan de ikke se jeg har vondt?

  Mens andre dager er jeg helt annerledes...
  Det er så slitsomt. Som en evig berg og dalbane..

  Hvorfor alt dette? hva skal jeg lære? skal jeg egentlig lære noe som helst?

  Det er jo deg Synne, for faen. Det er DEG jeg snakker om her..
  Du, fine Synne...
  Jeg veit ikke hvordan jeg skal takle dette.
  Jeg håper bare du kan være med meg. selvom jeg ikke kan se deg...
  Vær så snill vær med meg, bare vær her, hele tiden.

  SvarSlett
 131. Synne, jeg har nettopp gjort noe så utrolig vakkert. Jeg har virkelig overgått meg selv. Jeg skulle bare dele ut litt vaver nå i den vanskelige tiden... Men så har jeg berørt utrolig mange mennesker, via facebook... snart 1000 mennesker har fått med seg hva jeg har gjort. jeg er så stolt. Du insiprer meg synne. Kjærlighet VIL OG SKAL VINNE!

  SvarSlett
 132. hvil i fred, lille engel<3
  du fortjente ikke dette:/

  SvarSlett
 133. Julianne, jeg tænkte straks at det måtte være dig, Synnes Julianne, da jeg læste om "Julianne med gaverne". Smukt gjort. Du kan være stolt af dig selv - det er jeg sikker på Synne ville have været! :)

  SvarSlett
 134. hvil i fred, baby! we miss you every day more. feels like you coming back in a hour.. but you never come back. i miss you, so much. i hope we going to met again someday! <3

  SvarSlett
 135. Vakreste, nydeligste, fineste fine Synne. Hver dag vet vi litt mer om din siste tid, og jeg kjenner at jeg vil ikke vite, vil ikke forestille meg, vil ikke... vil ikke det skal være sant. Vil hente deg tilbake. Tilbake.

  SvarSlett
 136. Hi liebe Synne!Nach längerer Zeit habe ich mich dazu durchgerungen Dir wieder zu schreiben.Jedoch ist es für mich immer wieder schwer das zu tun.Weil ich deinen sinnlosen Tod nicht verstehen kann.Weil ich nicht verstehen kann,wie ein einzelner "Mensch" soviel Hass in sich tragen kann auf andere und vielleicht auch auf sich selbst!
  Jedesmal wenn ich Deine Bilder sehe bekomme ich Tränen in den Augen.Du warst so voller Träume und Hoffnungen wie alle jungen Menschen die auf Utöya starben.Dennoch kommt es mir vor als wenn Du etwas besonderes warst!Denn so wie Du,war auch ich in meiner Jugend!Ich habe den kleinen Dingen auch immer mehr Aufmerksamkeit geschenkt,als denen die gross und sichtbar vor einem lagen.Ich hätte Dich so gerne kennen gelernt!Sollte ich nochmal Papa werden,wird das Kind, sollte es eine Tochter werden Synne heißen!Ich habe gesehen das sich jetzt so viele deiner Freunde sich Dein Tattoo haben stechen lassen.Das finde ich großartig!Es ist ein so grosses Zeichen Ihrer Verbundenheit mit Dir und das sie ein lebenlang an Dich denken werden.Ich habe mir auch schon oft Gedanken gemacht ob ich mir so ein Tattoo stechen lassen soll.Ich weiss nur nicht wie meine Frau das sehen würde...Vielleicht mache ich das aber eines Tages!Nun hat der Prozess angefangen gegen dieses Monster.Ich kann nur sagen das ich hoffe das nach diesem Prozess nie wieder ein Norweger etwas von Ihm hören wird!Er soll in seiner Zelle verrecken!Sein Name sollte für alle Zeit aus dem Gedächtnis Norwegens getillgt werden! Nie wieder darf ein Mensch durch ihn leid erfahren!Ich wünsche Deinen Eltern,liebe Synne sehr viel Kraft um diese schlimmen Tage einigermaßen zu überstehen!Gott schütze Sie und Dich schöner Engel!

  Mike

  SvarSlett
 137. Do not stand at my grave and weep
  I am not there. I do not sleep.
  I am a thousand winds that blow.
  I am the diamond glints on snow.
  I am the sunlight on ripened grain.
  I am the gentle autumn rain.
  When you awaken in the morning's hush
  I am the swift uplifting rush.
  Of quiet birds in circled flight.
  I am the soft stars that shine at night.
  Do not stand at my grave and cry;
  I am not there. I did not die.

  SvarSlett
 138. Jeg hater ordet "utøya"..
  Du kalte det ikke engang for utøya..
  Til meg sa du bare "sommerleir"...

  Tenk hvis, hva om, hadde bare..........
  Faen, jeg hater ham.
  faen ta alt!

  SvarSlett
 139. <>

  Du var så bra du!

  SvarSlett
 140. Hi meine liebe Synne! Die zeit rast so schnell...wir haben schon bald wieder Juni...letztes Jahr warst du noch glücklich um diese zeit,unbeschwert,fröhlich...dann kam der 22.7. und nichts war mehr wie zuvor...Ich kannte Dich nicht...aber ich weiss wir hätten uns gemocht...Du bleibst auf ewig in meinem Herzen liebe Synne!!Und eines Tages sehen wir uns...auf der anderen Seite wieder...Grüss bitte ganz lieb die Birgitte...auch für Sie bete ich jeden Abend,genau wie für Dich! Ich wünsche Deinen Eltern und Deinen Verwanten und Freunden viel Kraft für ihr weiters Leben! Sie werden sie brauchen! Kjaerlighet Synne!!

  SvarSlett
 141. savmer deg, savner deg, savner deg
  hater at det skjedde
  hater det, hater det, hater det

  savner deg.

  SvarSlett
 142. For en nydelig blogg du har laget. Synd den aldri ble lenger. Du er vakker og jeg tenker på deg selv om jeg aldri har møtt deg.

  SvarSlett
 143. Hvil i fred, pene jente! <33

  SvarSlett
 144. Kjæreste Synne,
  Du er fremdeles her, tenker på deg hver eneste dag. Litt her og litt der, hører på stortrommen og... ja, du vet. Tenker på deg. Fineste fine.
  Lilli
  x

  SvarSlett
 145. Berg og dalbane.

  Hvor er sommeren er Synne?
  jeg føler den, men det som pleier å være godt med den,
  er ikke godt lengre.

  Det føles uutholdelig.
  Vær med meg i natt.

  SvarSlett
 146. Kjærlighet, du vakre. Kjærlighet.

  SvarSlett
 147. K j æ r l i g h e t.

  SvarSlett
 148. ♥KJÆRLIGHET♥

  SvarSlett
 149. Liebe Synne,

  ich hoffe, es geht Dir gut, da wo Du jetzt bist!

  Deiner Familie und Deinen Freunden wünsche ich ganz viel Kraft!

  SvarSlett
 150. Never forget sweet angel!
  Henry.

  SvarSlett
 151. Tenker masse på deg idag, Synne!
  <3

  SvarSlett
 152. Es sandte mir das Schicksal tiefen Schlaf.
  Ich bin nicht tot,
  ich tauschte nur die Räume.
  Ich leb in euch,
  ich geh in eure Träume,
  da uns, die wir vereint,
  Verwandlung traf.
  Ihr glaubt mich tot,
  doch dass die Welt ich tröste,
  leb ich mit tausend Seelen dort,
  an diesem wunderbaren Ort,
  im Herzen der Lieben.
  Nein, ich ging nicht fort,
  Unsterblichkeit
  vom Tode mich erlöste.

  SvarSlett
 153. http://abutterflyinmyhair.blogspot.no/2012/07/guest-post-by-lilli.html

  SvarSlett
 154. Tenkte på deg i dag, fine. Hvil i fred ♥

  SvarSlett
 155. Snart kommer Mumford & Sons med nytt album. Det er så rart at det er her på denne siden for omtrent ett år siden jeg ble presentert for Mumford & Sons. Jeg har så mange minner til disse sangene i løpet av det siste året. Kjærleik.

  SvarSlett
 156. Jeg savner deg sånn. åååh. Kom tilbake :'(

  SvarSlett
 157. ubegripelig. kjære synne.

  SvarSlett
 158. Hi Synne! Ich habe Dir schon länger nicht mehr geschrieben,aber Du weisst warum das so ist!Aber ich bete jeden Abend für Dich und Für Birgitte!Gott schütze Euch Ihr Beiden!
  Wäre die Polizei doch nur schneller gewesen!Hätte Euer norwegischer Geheimdienst Diese Bestie doch nur früher aus dem Verkehr gezogen,als er noch an seinen Bomben gebastelt hat.....dann wäre dieser 22.7. jetzt kein Trauertag bei euch,sondern ein ganz normaler Tag wie jeder andere auch!Gib Deiner Familie und Deinen Freunden Kraft Deinen Verlust zu verarbeiten...
  Ich hätte Dich und Birgitte gerne kennengelernt....
  Gott schütze Euch beiden Engel!
  Bis bald!

  SvarSlett
 159. Så til ungdommen. Hun ene fra AUF sa at sorgen var som en tung stein av depresjon som bare blir verre. Det er slik. Jeg vet du vil jeg skal være glad og leve, men jeg er maktesløs. Jeg finner ikke tid til å gå videre, dagene går så fort.
  Jeg skal prøve å få hjelp. Jeg vil egentlig bare forsvinne, sammen med deg.
  Jeg vet at det er muligheter for å gi slipp, og starte på nytt. Jeg bare får det ikke til.
  Jeg kan ikke komme på en eneste dag, etter du døde, at jeg har hatt livsgnisten i meg. Jeg føler meg død. Hva er forskjellen egentlig? Levende-død og død-død? Hvem er du og meg lever mest egentlig? Jeg tipper deg. Hva er vitsen med dette livet, når ikke en gang glede gjør deg glad? Når ikke en gang lykke gjør deg lykkelig? Ikke en gang et stille sinn gjør meg rolig.

  Da til ungdommen starta så pumpa hjertet mitt så fort.... Sånn som når man har tatt for mye medisin.... Pulsen gikk kjempefort, jeg trodde jeg skulle død... Eller at jeg skulle få slag, eller noe i den duren... Men så innså jeg at det var pga stemninga i filmen.. Jeg ble dratt tilbake til 22 juli. Innvendig er jeg der enda............

  Jeg liker ikke livet lengre. Jeg ser ikke vitsen. Hva godt kan jeg gjøre som levende-død?
  Noen ganger er jeg litt sint på deg, som døde når du døde.
  Og verre av alt... Jeg vet at hvis jeg hadde venta noen timer med å dra til sykehuset, de få dagene før du døde... Så hadde JEG dødd. Og hvis jeg døde, kanskje du ikke døde? Kanskje politiet hadde kommet seg til utøya før? Siden vi to er sjelevenner, kanskje det var meninga at en av oss dro? Og mitt valg førte til din død?
  Det kan høres litt "far off" ut... Men pga mine verdier og min bevissthet, så føles det ikke umulig.. Jeg klarer ikke tro på tilfeldigheter, uansett hvor mye jeg skulle ønske det akkurat nå. Jeg klarer ikke akseptere den jeg er. Den jeg har blitt.

  Og det plager meg, at kommentarfeltet i bloggen din, er på en måte mitt sted for å snakke ut med deg. Kommentarfeltet liksom. Hva faen. OG alle kan lese det. Jeg føler liksom du også leser det da....... Hver dag er et helvete. Små gleder innimellom, men de hjelper ikke.

  Jeg lover deg at jeg skal prøve å få hjelp.
  Jeg skal ikke gjøre noe dumt. Uansett hvor jævlig det er å leve.
  Jeg vil ikke leve, av hele meg. Men pga deg, mine venner og familien min skal jeg leve. Dog, hva skal de med en levende-død, det skjønner ikke jeg.

  Savner deg så mye at jeg har tillatt livet mitt å stoppe.

  SvarSlett
 160. Tenker fremdeles på deg, Synne.
  Winter winds på øret, en sigarett i hånden og klump i hjertet.

  Til 'anonym' som skrev før meg: du vet det selv, Synne vil du skal leve, smile, le og være alt hun ikke lenger kan være. Nå er det din tur. Du klarer det, garantert.
  Klem

  SvarSlett
 161. Har lest bloggen din mange ganger. Alle innleggene. Hver gang blir jeg glad og hver gang blir jeg trist og hver gang blir jeg sint. Jeg klarte ikke ta 22/7 innover meg før det fikk et ansikt, det fikk et ansikt da noen sendte meg en link til bloggen din. Jeg gråt, og jeg gråter enda. Alle drømmene, alle de fine ordene, alle de morsomme tankene. Du var fantastisk.

  SvarSlett
 162. K j æ r l i g h e t

  SvarSlett
 163. jeg sitter og gråter av alle kommentarene her, og jeg tenker på pappaen din, og jeg tenker på mumford & sons sitt nye album, og jeg tenker på hvor vondt det gjør at du ble revet vekk på den måten, det er så grotekst og forferdelig at du har blitt revet vekk fra oss, synne, jeg bare håper at du vet at alle vi som sitter igjen og tenker på deg, ser så utrolig opp til deg og er så glad i deg. hvil i fred, synne.

  SvarSlett
 164. Hoppas att du sover gott vackra Synne. Du kommer aldrig att glömmas bort<3

  SvarSlett
 165. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 166. Synne! lot of ♥ KJÆRLIGHET ♥ from tyskland <3
  what a beautiful girl.

  "... if one man can show so much hate, imagine, how much love we can show together ?? "

  god bless norway
  David ;(

  SvarSlett
 167. Gratulerer med dagen, Synne!

  Du er HØYT elsket og sååårt savnet. Jeg hørte på "Winter Winds" på vei til skolen i dag, og bare den. Tusen takk for alt du har lært meg; jeg er takknemlig, hver dag.

  <3 <3 <3

  SvarSlett
 168. I loved as much as you'll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an nervousness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

  my website :: great site

  SvarSlett
 169. Herregud, Synne. Når jeg leser dette, kommentarene, bloggen din.. Fylles jeg med sorg. Jeg møtte deg aldri. Tenk, hvis du fortsatt hadde vært i live hadde jeg møtt deg. Det at vi var i familie på en måte, rev hjertet mitt i biter. Du og den vakre utstrålingen din. Du og ordene som vekket ungdommen.
  Synne, du var så vakker. Og så snill. Hadde jeg vært gammel nok, hadde jeg også tatovert samme tatovering som du på armen. Koste hva det koste vil.

  SvarSlett
 170. This is really attention-grabbing, You are an excessively professional blogger.

  I have joined your feed and stay up for looking for extra of
  your fantastic post. Also, I have shared your web
  site in my social networks

  Here is my webpage :: Buy Property wisbech (cambridgeshire)

  SvarSlett
 171. Pretty! This was a really wonderful article. Thank you for providing this
  information.

  Feel free to visit my weblog :: here I found It

  SvarSlett
 172. Wonderful, what a webpage it is! This website presents helpful information
  to us, keep it up.

  Also visit my blog - propertywide.co.uk

  SvarSlett
 173. The next time I read a blog, I hope that it won't disappoint me just as much as this one. After all, Yes, it was my choice to read, but I really believed you'd have something helpful to say.
  All I hear is a bunch of crying about something that you can fix if you were
  not too busy looking for attention.

  Here is my site ... Find a Bungalow

  SvarSlett
 174. hello!,I really like your writing so so much! proportion we communicate more
  approximately your post on AOL? I need an expert on this house to solve my problem.
  Maybe that's you! Looking forward to see you.

  Review my weblog: commercial properties for sale

  SvarSlett
 175. It's appropriate time to make some plans for the future and it's
  time to be happy. I have read this post and if I could I desire to
  suggest you few interesting things or suggestions.
  Maybe you can write next articles referring to this article.

  I wish to read more things about it!

  My web site; moved here

  SvarSlett
 176. Leona Lewis sin sang sier alt:

  "light up, light up, as if you have a choice, even if you can't hear
  my voice, I'll be right beside you, dear"

  Det føles ikke ut som om jeg har et valg når sorgen tar meg,
  men hver gang jeg hører Leona synge den setningen blir alt bittelitt bedre.

  SvarSlett